Karriär

Roth Sverige är en del av Roth North Europe, ett dotterbolag till Roth Industries med huvudkontor och produktionsanläggningar i Tyskland. Roth Industries startades 1947 av familjen Roth i Tyskland som fortfarande ägs och drivs av samma familj med 1.400 medarbetare runt om i världen. Vårt nordeuropeiska huvudkontor Roth North Europé har varit en del av VVS-industrin i mer än 30 år. Under loppet av tre decennier har Roth North Europe utvecklats från en nationell leverantör av pex-system till en marknadsledande systemleverantör. Roth North Europe ligger i Frederikssund (40 km utanför Köpenhamn) och är vårt servicecenter med stödfunktioner inom logistik, administration, marknad och produktutveckling.

Lediga tjänster
Just nu söker Roth Sverige:

Teknisk säljare

Är du en Teknisk säljare på jakt efter nytt jobb? Har du bakgrund och kunskaper från VVS-branschen? Lockas du av möjligheten att få vara med och bidra och påverka Roth Sveriges utvecklingsresa? Då kan det här vara jobbet för dig.
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Den här rekryteringen är ett samarbete mellan Roth Sverige AB och Jefferson Wells. Du kommer att bli anställd hos Roth Sverige AB.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Jefferson Wells för Roth Sverige AB:s räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Roth Sverige AB. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig

Rekryteringskonsult Rikard Karlsson (tel: 0709-316 318, e-post: rikard.karlsson@jeffersonwells.se) eller Rekryteringskonsult Patrik Nordberg (tel: 040-660 6355, e-post: patrik.nordberg@jeffersonwells.se).

Läs mer / ansök här