Om Roth

Kompletta VVS-system – vi är med hela vägen

Roth Sverige säljer och marknadsför kompletta VVS-system. Vi är en del av Roth Industries GmbH och med våra starka logistik- och systemlösningar från vårt nordeuropeiska huvudkontor Roth North Europe A/S, är vi bra utrustade och starka på den svenska marknaden.

Vi är specialister på golvvärme- och tappvattensystem och har ett brett och komplett produktsortiment. Våra proffesionella experter har alla en VVS-teknisk bakgrund och erfarenhet i branschen.
Vår externa säljorganisation täcker hela Sverige och arbetar varje dag för att ge våra kunder service samt utbildning inom våra produkter och system, således blir det en hög standard och effektivitet när de använder Roth systemlösningar.

Våra produkter säljs via VVS-grossister och är därför lättillgängliga för den professionella installatören.

Roth Sverige levererar ritningar, materialspecifikationer och dimensioneringsförslag. Vi hjälper er att förverkliga era projekt – och vi är bara ett telefonsamtal bort när ni behöver support. Vi har skickliga experter som hjälper er vidare – både med praktiska uppgifter och svårigheter ni kan stöta på under resans gång. Vi tar även fram installationsförslag och beräkningar inom områdena:

  • Roth vattenburna golvvärmesystem
  • Roth MultiPex® rörsystem
  • Roth AluLaserPlus® rörsystem