Roth North Europe - specialister på golvvärme- och tappvattensystem

Roth har producerat värmesystem och tappvattensystem i mer än 40 år och vi jobbar hårt för att säkerställa att vi fortfarande har de bästa produkterna som möter marknadens höga krav och standarder. Systemen tillverkas främst i Tyskland, vilket garanterar tysk noggrannhet och kvalitet.

Vi erbjuder bästa möjliga systemlösningar av hög kvalitet till alla projekt och vi är redo att tillhandahålla dig bästa supporten och service. Vi är specialister på golvvärme- och tappvattensystem samt har ett brett och komplett produktsortiment. Våra professionella experter har alla en VVS-teknisk bakgrund och erfarenhet i branschen.Tysk noggrannhet och kvalitet

Roth North Europe A/S är ett dotterbolag till Roth Industries GmbH, med verksamhet inom hela Norden, Baltikum och Storbritannien. Roth North Europe A/S utvecklar, producerar och marknadsför kompletta VVS-system, speciellt anpassade för den nordeuropeiska marknaden. När ni köper från oss via grossist får ni samtidigt professionell backup och omfattande garantier, för vi är med er hela vägen.

Vårt nordeuropeiska huvudkontor och servicecenter hanterar alla gemensamma stödfunktioner så som logistik och produktutveckling.

Kvalitet och service är en förutsättning för vår verksamhet

Via vårt logistikcenter i Frederikssund, 40 km utanför Köpenhamn, servar vi våra marknader med produkter i tid. Vi vet nämligen hur viktigt det är att ni får er leverans vid den tidpunkt som vi lovat.

Vi erbjuder bland annat:
Golvvärmesystem

Vi har alla typer av golvvärmesystem – från traditionella system för ingjutning till system med snabb reaktionstid och låg bygghöjd. Vi levererar alltid kompletta system som är enkla att arbeta med – från början till slut.
Läs mer här
 
Golvvärmestyrning - Roth Touchline
Alla våra golvvärmesystem går att styra med en hjälp av vår app tillsammans med våra Touchline rumstermostater. Systemet är perfekt till lågenergihus där kraven på snabb reglering är extra höga. Snabb reglering minimerar driftskostnaderna och maximerar samtidigt komforten
Med Roth byt-till-nytt är det också möjligt att byta ut existerande golvvärmestyrning till Roth Touchline utan att byta ut hela anläggningen. En snabb och överkommlig uppgradering av ett äldre system till en modern lösning med de senaste funktionerna inom golvvärmestyrning.
Läs mer här.
 Golvvärmestyrning - Roth Basicline

Roth Basicline är ett trådbundet 24V system för reglering av rumstemperaturer i golvvärmeanläggningar. Systemet har flera egenskaper som gör det enkelt och snabbt att installera, samtidigt säkerställs en precis och ekonomisk drift med
hög komfort och lång livstid på pump, ventiler och reglermotorer.
Läs mer här.
 Roth Prefab

Roth producerar projektanpassade skåpslösningar för era behov. Alla skåpen levereras installationsklara, vilket gör det möjligt att spara både tid och pengar eftersom de prefabricerade skåpen säkerhetsställer ett snabbt och effektivt arbete ute på byggarbetsplats.
Läs mer här.
 Roth MultiPex®

Roth MultiPex® rörsystem är en kvalitetsprodukt som är utvecklad till vatten- och värmesystem. Grunden i systemet är ett PEX-c rör med syrediffusionsspärr i standarddimensioner. Till detta finns ett utvecklat kopplingssystem med pushmontering som inte kräver verktyg. Det är också möjligt att demontera kopplingarna igen.
Läs mer här.
 
Roth Alu-LaserPlus®
Roth Alu-LaserPlus® röret är en kvalitetsprodukt utvecklad för tappvatten- och värmesystem.
Grundstommen i systemet är Roth Alu–LaserPlus® röret, ett 5–skiktsrör som utnyttjar de bästa egenskaperna hos Pe–XC röret och metallröret. Systemets kopplingar är av den välkända presstekniken som underlättar installationen och ger samtidigt det säkraste resultatet.
Läs mer här.
 


Roth QuickCalc

Med Roth QuickCalc kan du snabbt och smidigt göra en överslagsberäkning på ett golvvärmesystem, och få en materiallista över de artiklar som går åt. Du får ditt projekt som en PDF fil och som en lista i Excel på din mail, vilket sker automatiskt från systemet. Programmet arbetar med ett intuitivt gränssnitt som är lätt att lära sig och förstå.
Läs mer här.
 
Kvalitetssäkring och godkännanden
Våra produkter är certifierade enligt ISO 9001 och tillverkningen är miljöcertifierad enligt ISO 14001. Tester, kontroll och registrering enligt internationella normer säkerställer att ni får produkter av högsta kvalitet. Våra produkter är testade och godkända enligt mycket hårda krav och standarder. Som företag uppfyller vi de stränga normer och föreskrifter som gäller på våra marknader. Norge har de tuffaste kraven av alla nordiska länder på vattentäta installationer och de måste Roth North Europe följa. De norska reglerna brukar definiera nivån för normbildningen på området i de övriga nordiska länderna och därför ligger vi alltid i framkant då det gäller läckagesäkra installationer. Danmark har regionens strängaste krav på dricksvattenkvalitet – de kraven uppfyller vi också.
 


Med Roth får du:
  • Tysk kvalitet
  • Systemlösningar
  • Support
  • Maximal komfort för användaren
  • Miljövänlig och ekonomisk eftersom Roth golvvärmesystemet kan utnyttja flera olika värmekällor
  • Lösningar för alla typer av byggnationer - både nyproduktion och renovering
  • Intelligent styrsystem med central övervakning och styrning
  • Lättillgängliga produkter via VVS-grossister
  • Nära samarbete med lokala Roth säljare över hela landet

Hur kan vi hjälpa dig?

Har du frågor om våra produkter eller vår verksamhet? Kontakta oss via mail på service@roth-sverige.se eller via telefon på 040-534090, så kommer vi gemensamt fram till hur vi kan hjälpa er på bästa sätt. Kontakta gärna din lokala säljare direkt.

Vill du veta mer?
Här finner du en översikt över alla våra produkter. Letar du efter installationsmanualer, datablad m.m, kan du hitta dem här.