Roth soft- och firmware uppdateringar

Du bör hålla din Roth Touchline kontrollenhet uppdaterad, om du vill utnyttja möjligheten att styra din Roth golvvärmeanläggning via Roth Touchline+ App. Vid uppdatering minimeras även risken för driftsstörningar i din anläggning.

Här hittar du de senaste soft- och firmware uppdateringarna till ditt RothTouchlinesystem. Det är möjligt att uppdatera din Roth Touchline kontrollenhet med senaste programvaran här. Uppdateringar finns tillgängliga både för Roth kontrollenheter med LAN anslutning och kontrollenheter utan LAN anslutning.

Roth software uppdatering vägledning, V3,6 NEW med LAN 2019

Augusti 2019 – V3,6 NEW med LAN

Roth software uppdatering vägledning, V3,2 NEW utan LAN 2018

Januar 2018 – V3,2 NEW utan LAN

 

 

 Roth software uppdatering vägledning, V2,8 med LAN 2018

Januar 2018 – V2,8 med LAN


Roth software uppdatering vägledning, V2,7 utan LAN 2018

Januar 2018 – V2,7 utan LAN

 

 • Hur vet jag om min Roth kontrollenhet har LAN anslutning och därmed möjlighet att styras via appen?
Du kan se på undersidan av din Roth kontrollenhet om enheten har LAN. Enheter med LAN har alltid ett RJ45 uttag, som är det breda uttaget till vänster (se bild).

 

Den senaste Roth Touchline+ appen finns för nedladdning i App Store/Google Play. Få ett meddelande när det finns nya uppdateringar till din Roth Touchline anläggning.


Fyll i dina kontaktuppgifter, så får du automatiskt ett meddelande när det finns en nya uppdatering för din Roth anläggning. Då vet du att din anläggning alltid är 100% up-to-date.


Dina kontaktuppgifter

  Ja, jag skulle viljä få information om uppdateringar till min Roth Touchline anläggning.


 Förnamn  
 Efternamn