full circle, full service

Tekniskt stöd

Tekniskt stöd – vi har en erfarenhet som du kan lita på
Vi är specialiserade på golvvärme- och tappvattensystem – med ett brett och heltäckande produktsortiment. Våra yrkeskunniga experter har alla VVS-teknisk bakgrund och erfarenhet från branschen – de vet vad de talar om.
Vi hjälper dig med:

  • Systemval
  • Ritningar
  • Projektering
  • Dimensionering
  • Materialspecifikation
  • Uppdatering om lagstiftning
  • Produktutbildning
Vi är med dig – hela vägen. Vi erbjuder bästa möjliga systemlösningar av hög kvalitet för alla uppgifter. Vi står redo att ge dig bästa tänkbara support och service under projektets gång. Vi har vilja, förmåga och strävan att få allt att lyckas.
Detta är vad vi kallar: full circle, full service.

Installation, drift och underhåll
Om du är osäker på hur du ska installera våra produkter eller har frågor om drift och underhåll är du naturligtvis alltid välkommen att höra av dig. Vi tar ansvar för våra produkter, även efter att de har installerats.

Diskussion och rådgivning
Använd vår kunskap, oavsett om du står inför ett renoveringsprojekt eller ett nybyggnadsuppdrag. Vi tar hand om dimensionering, konstruktion, ritningar och materialspecifikation. Vi har alltid färsk information om den senaste lagstiftningen och vi vet vilka tekniska möjligheter som ger den optimala lösningen, både för dig och för slutanvändaren.

Online eller offline – det spelar ingen roll
Använd rothboken.se eller vår app. Här hittar du hela vårt sortiment, med priser, datablad och installationsmanualer. Rothboken.se är en mobiloptimerad webbplats som kräver att du är online. Om du ibland har dålig mobiltäckning, hämta Roth-handboken som app och välj ”download” i appen. Då kommer du också att ha tillgång till materialet offline. Det ger dig extra säkerhet – du har alltid din mobila verktygslåda till hands, även i radioskugga.

Du hittar handboken i form av en mobiloptimerad webbplats här: rothboken.se

Appen finns att hämta från Google Play och App Store.

Hitta det som hjälper dig vidare
I menyn till vänster finner du bland annat en film som demonstrerar hur man lägger Roth golvvärme. Du har även möjlighet att finna svar på dina frågor under FAQ och du kan skicka in din eventuella reklamation osv.