Touchline med app

Roth Touchline trådlös reglering, två touch så har du installerat systemet

Intelligent golvvärme - som gör det enkelt för dig
Det intelligenta Roth system för att reglera golvvärmen, Roth Touchline, passar också för uppgradering av existerande Roth golvvärmeanläggningar. När du installerar Roth Touchline är det möjligt att ändra alla inställningar för aktuellt rum, eller för hela anläggningen, från varje enskild rumstermostat. Användaren kan också välja att reglera anläggningen med en Roth Touchline app till smartphone eller tablet. Systemet är perfekt till lågenergihus där kraven på snabb reglering är extra höga. Snabb reglering minimerar driftskostnaderna och maximerar samtidigt komforten.

Två touch, så har du installerat systemet
Med Roth Touchline installerar du enkelt rumstermostaterna i anläggningen. Med endast två touch per termostat är du i princip färdig.

För alla typer av byggnader
Roth Touchline kan användas i alla typer av hem och byggnader - från små enfamiljshus till stora industriella kontorsbyggnader.

Spara energi

En lång rad funktioner i Roth Touchline bidrar med att minska energiförbrukningen i hela systemet.

Exklusiv design
Det enkla Roth Touchline design passar in överallt. Termostaten är endast 19,5 mm djup och kan fås i vitt eller svart.

Reglera golvvärmen med en smartphone
Roth har utvecklat en app till Roth Touchline så att dina kunder kan reglera hela Roth golvvärmesystemet från en smartphone eller tablet – oberoende av om de befinner sig i Smögen eller San Francisco. Appen kan laddas ner från App Store eller Google play.
Är du intresserad av trådbunden reglering, se Roth Basicline trådbunden golvvärmereglering.

Observera: Om du har en router med flera frekvensband (2,4/5,0 GHz) ska din smartphone vara uppkopplad mot 2,4GHz bandet för att kunna kommunicera med kontrollenheten via Touchline+ appen.

Plus X Award
Roth golvvärmetermostat, Roth Touchline, har mottagit den prestigefyllda Plus X Award i tre olika kategorier: Design, användarvänlighet och funktionalitet. Utöver det fick Roth Touchline även hederspriset ”Årets bästa produkt” i 2012. Hederspriset är världens största innovationspris som delas ut till innovativa teknologier, sport- och livsstilsprodukter. Ett Plus X Award tilldelas produkter som är nyskapande och livskraftiga i framtiden och som har minst en ”Plus X” faktor – mervärde i en produkt. Läs hela pressmeddelandet om Plus X Award till Roth Touchline.

Se Roth Touchline presentationfilm