Modbus och API

- till Roth Touchline® SL

Modbus RTU

Den nya generationen 2. av Touchline® SL föddes med Modbus RTU-integration som gör det möjligt att integrera vårt styrsystem i ett Modbus-system. Den fysiska BMS/Modbus-anslutningen finns i vår nya generation Touchline® SL Master kontrollenhet och nedan hittar du ett register för nedladdning med alla parametrar för inläsning som är möjligt i vårt nya Touchline® SL-system.

Du måste se till att både din Master- och utbyggnadsenhet har rätt firmware installerad för att systemet ska fungera med Modbus. Du hittar firmwareversionen genom att trycka på "Meny" och sedan använda nedåtpilen för att välja "Programversion" längst ner. Programvaran ska heta 1.0.11 för Master kontrollenhet och 1.0.12G för utbyggnadsenheten. Du kan alltid hitta den senaste firmwaren på vår hemsida under rubriken "Support".

Om firmwareversionen är en äldre version måste du ladda ner och installera den nya firmware på alla kontroller i ditt system, dvs både master- och utbyggnadsenhet.

Om du behöver mer information om vår Modbus-integration hänvisar vi till vår användarmanual för Touchline® SL styrenhet 8-kanals master 230V.

Gå till den senaste firmware här.

API för Roth Touchline® SL

Med API för vårt Roth Touchline® SL reglersystem får du möjlighet att skapa en integration för ditt eget SmartHome-system.

Vi ber dig att fylla i formuläret nedan, därefter måste du godkänna "API terms of use". Du får då tillgång till dokumentationen för API:t.

Välj om du vill ha tillgång som företag eller privatperson.

Fill out my online form.
Fill out my online form.